Det Rene Brød persondatapolitik

Persondatapolitik hos Det Rene Brød
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Det Rene Brød.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores tjenester.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Det Rene Brød indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

-        Bruger kontaktformularen på vores hjemmeside
-        Gennemfører et køb af vores produkter gennem kontaktformularen
-        Laver en bestilling i en af vore butikker til afhentning på et andet tidspunkt
-        Opretter en kundekonto
-        Tilmelder dig vores nyhedsbrev
-        Sender os jobansøgninger, spørgsmål, reklamationer eller feedback
 
Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på detrenebroed.dk er DET RENE BRØD, Rosenvængets Allé 17, 2100 København Ø.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os gennem vore hjemmeside, eller behandle en jobansøgning indsendt gennem vore hjemmeside. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse, eller svare på en henvendelse/jobansøgning.
Hvis du under oprettelsen som kontokunde ,eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
 
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for henvendelse eller køb produkter af os på vores hjemmeside.
 
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.
 
 Andre modtagere af personoplysninger
 
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
 
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb.
 
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores hjemmeside og emailsystem hostet på et webhotel tilhørende one.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i one.coms datacentre her i Danmark.

Vores databehandlere kender og forstår de nye regler, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 
Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
·       At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
·       At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til denne e-mailadresse info@detrenebroed.dk
one.coms databehandler aftale med Det Rene Brød